Kako izgleda Rijanin novi svet

Pevačica, preduzetnica i modna kreatorka, znala je da čim bude kročila ispred novinara, neće moći da izbegne neka od gorućih pitanja koja se tiču nove muzike i majčinstva.

Otkako su najavili da je Rijana zvezda Superbowl poluvremena 2023. svet ne može prestati da se pita “da li ćemo dobiti novi album” pre toga. Kako bi se neke stvari iz života ove tridesetčetvorogodišnje pevačice razjasnile, novinari i reporter pohrlili sun a njenu Savage x Fenty modnu reviju ne bi li saznali šta se događa i šta možemo da očekujemo.

Na pitanje da li možemo očekivati novu muziku, lepotica sa Barbadosa, odgovorila je vrlo jednostavno: “Superbowl je jedna stvar, nova muzika potpuno druga. Fanovi, da li me čujete?! ” Ostavljajući prostora za raličito tumačenje s obzirom da je najavila novi projekat, fanovi su opet ostali zbunjeni.

@much #Rihanna ♬ original sound – MuchMusic

Da li je taj novi projekat muzika za film “Wakanda Forever” ili ćemo pak dobiti barem još jedan hit koji moramo da naučimo do najvećeg događaja u američkom fudbalu? Moramo se složiti da Superbowl, definitivno nije mesto za promociju nove muzike, već je to spektakl na kom različite zvezde izvode svoje najveće hitove. Ali da je 7 godina, mnogo vremena od poslednjeg albuma, jeste.

Međutim ne preostaje nam ništa drugo, nego da strpljivo čekamo i vidimo da li će Rijana uslišiti molitve i iznenaditi fanove, od kojih je većina već i prestala da se nada novim pesmama.

Druga tema koja je bila aktuelna na reviji, bio je njen sin. Sve nas zanima ime bebe, ali naravno i prve fotografije. Međutim, Rijana i Roki su odlučili da svoje dete neće eksponirati javno.

Kada su je pitali za ime deteta, rekla je da se još uvek nisu odlučili, po uzoru na Rokijevog kolegu repera Trevisa Skota i milijarderke Kajli Džener.

A šta je još Rijana rekla o ulozi majčinstva, predlažemo da pogledate ispod, jer reči ne mogu preneti iskrenu emociju koju ona ima kada govori o svom sinu.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia.