7 romantičnih filmova koje danas možete pogledati na Netfliksu

I, eto nas, stigli smo do tog čuvenog 14. februara iliti Dana zaljubljenih koji u svakome od nas budi različita osećanja. A, samo da znate, podeljeni stav nema nikakve veze sa statusom veze – kao što singl ljudi mogu da obožavaju ovaj dan koristeći priliku da učine nešto lepo za sebe (jer, ko ne voli sebe, neće moći ni da voli druge!) tako i oni srećno zaljubljeni mogu da prevrću očima na činjenicu da treba da izađu na romantičnu večeru i poklanjaju neke patetične sitnice. 

Najromantičniji dan u februaru za sve znakove nema nikakve veze sa Danom zaljubljenih

Kako god da se osećate, nećemo vam zameriti, ali za slučaj da pripadate prvoj grupi beznadežno romantičnih duša, pretpostavljamo da će vam danas prijati ova tematika, bez obzira na to iz koje oblasti potiče. 

Konkretno, kada govorimo o filmovima, možete misliti da su romantične priče izumrele i da više nikoga ne interesuju, ali ako je tako, Netfliks u tom slučaju želi da nas uveri u suprotno. Dobra romansa uvek će pronaći put do svoje publike, a ako su vam dosadili svi oni kliše filmovi koje ste do sada pogledali hiljadu puta, na našoj listi se nalaze noviji naslovi koji isto tako donose novije, savremene i priče sa kojima se pre možemo poistovetiti. 

U paru ili sami, pripremite omiljene grickalice i pustite neki od ovih filmova. Uživanje (i maštanje) može da počne!

The Incredible Jessica James (2017)

To All The Boys I’ve Loved Before (2018)

Set It Up (2018)

Always Be My Maybe (2019)

Someone Great (2019)

Let It Snow (2019)

The Half of It (2020)

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.