grazia

Zodijak

Najromantičniji dan u februaru za sve znakove nema nikakve veze sa Danom zaljubljenih

Najromantičniji dan u godini, Dan zaljubljenih, polako se približava, ali zanimljivo je da, gledano sa astrološke strane, on zapravo neće biti baš najbolji trenutak za ljubav. Možda zvuči čudno, ali prava sreća nas očekuje zapravo dva dana kasnije, jer upravo 16. februara Venera ulazi u konjukciju sa Marsom u Jarcu (dve najvažnije planete za ljubav), povećavajući vašu želju za povezivanjem i intimnošću, a tu je i uvek značajan pun Mesec, ovoga puta u Lavu. 

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje na ovaj poseban dan:

Ovan - biće vam teško da razdvojite privatno i poslovno - ili ćete želeti da ostvarite romantičnu vezu sa nekim iz svog poslovnog okruženja ili ćete baš preko posla ili kolege upoznati zanimljivu osobu koja će vam privući pažnju.

Bik - 16. februar za vas će biti dan kada ćete želeti da se još više povežete sa svojim partnerom ili osobom koja vam se dopada. Astrološki aspekti su takvi da bi vam prijalo zajedničko putovanje tokom kog se dodatno možete zbližiti. 

Blizanci - ovaj dan će biti ispunjen strastima - u svakom smislu. Ipak, koliko god bili zadovoljni svojim emotivnim statusom, držite se svojih granica i nemojte donositi ishitrene odluke, vođeni svojim trenutnim osećanjima. 

Rak - toliko ćete žudeti za ljubavlju da vam se lako može desiti da budete uvučeni u nešto na šta zapravo niste spremni. Zato, samo polako. Pratite svoja osećanja i prema njima odredite svoj tempo i zapamtite - ako je neko za vas, neće nigde pobeći. 

Lav - 16. februara će kod vas biti naglašena produktivnost, a vi ćete je se držati kako u pogledu posla, tako i u pogledu emotivnih odnosa. Vodite računa da ne preterate. Neke stvari bi ipak trebalo da se dešavaju dosta opuštenije i spontanije. 

Devica - počevši od 16. februara vaš ljubavni život dobija ozbiljno ubrzanje. Više ne možete da ignorišete svoja osećanja i želje, ali ipak vodite računa o tome da ne preterate i da ne požurite sa odlukama. Zabavljajte se, ali imajte meru. 

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

Vaga - bićete agresivni više nego obično. Ovo znači da ćete na nekim stvarima u svojim emotivnim odnosima ozbiljno insistirati, možda i više nego što bi trebalo, ali vodite računa da ovakvim svojim stavom zapravo ne narušite odnos sa vašom osobom.

Škorpija - 16. februar za vas je dan za bavljenje velikim, važnim pitanjima čiji odgovori će definisati vašu ljubavnu budućnost. Važno je da pratite svoja osećanja, ali i da pazite šta izgovarate - da ne biste bili shvaćeni pogrešno. 

Strelac - osećaćete se galantno, što znači da ćete biti skloni neplaniranim troškovima ali i posvećivanje previše pažnje vašoj dragoj osobi. Sve je to lepo, ali ne zaboravite na sebe u celom tom procesu.

Jarac - 16. februara ćete se zapravo najviše usmeriti na sebe kako biste doneli potrebne odluke i kako biste shvatili šta zaista osećate. Temelji koje postavite tog dana biće značajni za dalja dešavanja. 

Vodolija - ovaj dan možda bude izazovan za vas u pogledu emotivnih odnosa, ali sve prevrate shvatite kao izuzetno značajne za bolju i srećniju budućnost. 

Ribe - potreba za povezivanjem u vama je sve jača. I dok utehu možda pronalazite u prijateljima, nemojte zanemariti (potencijalnog) emotvnog partnera - potrebna vam je i ova strana bliskosti.

Foto: Unsplash

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend astro od 23 do 25. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 16. do 19. septembra

Pročitajte šta su vam "spremile" zvezde ove subote i nedelje.

Zodijak

Nedeljni astro od 12. do 18. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 09. do 11. septembra

Blizance ovog vikenda može prilično nervirati površnost drugih i njihov neodgovorni stav.

Zodijak

Nedeljni astro od 05. do 11. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 02. do 04. septembra

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Mesečni horoskop za SEPTEMBAR

Mesec novih početaka donosi potrebu za menjanjem prioriteta..

Zodijak

Nedeljni astro od 29.08. do 04.09.

Šta su vam zvezde zapisale za poslednju nedelju avgusta otkrijte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 26. do 28. avgusta

Šta su vam zapisale zvezde za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni astro od 22. do 28. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale u nedelji pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 19. do 21. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale za vreli vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni astro od 15. do 21. avgusta

Blizanci će ove nedelje inspiraciju dobijati sa najrazličitijih strana, i to često iz izvora koji su kontradiktorni.

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. avgusta

Ribe kao da ovog vikenda u vazduhu osećaju pozitivne promene koje dolaze. Nećete želeti da se previše mešate u ono što se dešava i verovatno ćete se samo prepustiti toku da vas nos...

Zodijak

Nedeljni horoskop od 08. do 14. avgusta

U proteklom periodu ste vi bili osoba koja je drugima pružala pomoć i podršku i ovo vas je sada premorilo. Vreme je da razmilite o onome što želite i posvetite se sopstvenim potreb...

Zodijak

Vikend astro od 05. do 07. avgusta

Vodolije će ovog vikenda kao i mnogo puta do sada preuzeti ulogu lidera. Budite oprezni da vaša odlučnost ne preraste u diktaturu.