Zodijak

Najromantičniji dan u februaru za sve znakove nema nikakve veze sa Danom zaljubljenih

Najromantičniji dan u godini, Dan zaljubljenih, polako se približava, ali zanimljivo je da, gledano sa astrološke strane, on zapravo neće biti baš najbolji trenutak za ljubav. Možda zvuči čudno, ali prava sreća nas očekuje zapravo dva dana kasnije, jer upravo 16. februara Venera ulazi u konjukciju sa Marsom u Jarcu (dve najvažnije planete za ljubav), povećavajući vašu želju za povezivanjem i intimnošću, a tu je i uvek značajan pun Mesec, ovoga puta u Lavu. 

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje na ovaj poseban dan:

Ovan – biće vam teško da razdvojite privatno i poslovno – ili ćete želeti da ostvarite romantičnu vezu sa nekim iz svog poslovnog okruženja ili ćete baš preko posla ili kolege upoznati zanimljivu osobu koja će vam privući pažnju.

Bik – 16. februar za vas će biti dan kada ćete želeti da se još više povežete sa svojim partnerom ili osobom koja vam se dopada. Astrološki aspekti su takvi da bi vam prijalo zajedničko putovanje tokom kog se dodatno možete zbližiti. 

Blizanci – ovaj dan će biti ispunjen strastima – u svakom smislu. Ipak, koliko god bili zadovoljni svojim emotivnim statusom, držite se svojih granica i nemojte donositi ishitrene odluke, vođeni svojim trenutnim osećanjima. 

Rak – toliko ćete žudeti za ljubavlju da vam se lako može desiti da budete uvučeni u nešto na šta zapravo niste spremni. Zato, samo polako. Pratite svoja osećanja i prema njima odredite svoj tempo i zapamtite – ako je neko za vas, neće nigde pobeći. 

Lav – 16. februara će kod vas biti naglašena produktivnost, a vi ćete je se držati kako u pogledu posla, tako i u pogledu emotivnih odnosa. Vodite računa da ne preterate. Neke stvari bi ipak trebalo da se dešavaju dosta opuštenije i spontanije. 

Devica – počevši od 16. februara vaš ljubavni život dobija ozbiljno ubrzanje. Više ne možete da ignorišete svoja osećanja i želje, ali ipak vodite računa o tome da ne preterate i da ne požurite sa odlukama. Zabavljajte se, ali imajte meru. 

Mesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

Vaga – bićete agresivni više nego obično. Ovo znači da ćete na nekim stvarima u svojim emotivnim odnosima ozbiljno insistirati, možda i više nego što bi trebalo, ali vodite računa da ovakvim svojim stavom zapravo ne narušite odnos sa vašom osobom.

Škorpija – 16. februar za vas je dan za bavljenje velikim, važnim pitanjima čiji odgovori će definisati vašu ljubavnu budućnost. Važno je da pratite svoja osećanja, ali i da pazite šta izgovarate – da ne biste bili shvaćeni pogrešno. 

Strelac – osećaćete se galantno, što znači da ćete biti skloni neplaniranim troškovima ali i posvećivanje previše pažnje vašoj dragoj osobi. Sve je to lepo, ali ne zaboravite na sebe u celom tom procesu.

Jarac – 16. februara ćete se zapravo najviše usmeriti na sebe kako biste doneli potrebne odluke i kako biste shvatili šta zaista osećate. Temelji koje postavite tog dana biće značajni za dalja dešavanja. 

Vodolija – ovaj dan možda bude izazovan za vas u pogledu emotivnih odnosa, ali sve prevrate shvatite kao izuzetno značajne za bolju i srećniju budućnost. 

Ribe – potreba za povezivanjem u vama je sve jača. I dok utehu možda pronalazite u prijateljima, nemojte zanemariti (potencijalnog) emotvnog partnera – potrebna vam je i ova strana bliskosti.

Foto: Unsplash

Priredila: Ivana Tomić