Slavne ličnosti na oproštajnoj ceremoniji posvećenoj Kobiju Brajantu

U Staples Centru u Los Anđelesu, 24. februara održan je događaj u znak sećanja na slavnog košarkaša Kobija Brajanta i njegove ćerke Điane, koji su stradali helikopterom.

Oproštajnoj ceremoniji prisustovovale su mnoge poznate ličnosti, prijatelji i kolege sportiste. Pored Bijonse, Kristine Agilere, Dženifer Lopez, Aleksa Rodrigeza, Šakil Onila, Majkl Džordana došlo je i nekoliko desetina hiljada ljudi da oda počast velikom košarkašu i njegovoj ćerki: 30 hiljada je bilo u areni, dok su drugi gledali emisiju na velikim ekranima u blizini stadiona.

Čak je i datum 24. februar bio značajan – predstavlja brojeve 24 i 2, koji su prikazani na košarkaškim majicama Kobija i njegove ćerke. Memorijalni koncert otvorila je Bijonse. Izašla je na binu u žutom odelu u čast ekipe Los Angeles Lakersa, za koju je košarkaš igrao.

“Ovde sam zato što volim Kobija, a ovo je bila jedna od njegovih najdražih pesama”, rekla je Bijonse pre nego što je počela da peva “XO”, dodajući: “Želim da pevate tako glasno da može čuti vašu ljubav.”

Nakon dirljivog nastupa, na scenu se pojavila udovica Kobija, Vanesa sa tri ćerke – Natalija, Bjanka i Kapri. Vanesa je ispričala reči pune ljubave, kao i neke zabavne priče u znak sećanja na pokojnog muža i ćerku.

“Bio je najneverovatniji muž. Kobi me je voleo više nego što sam to ikad mogla da kažem rečima. Bog je znao da oni ne mogu biti na ovoj zemlji jedno bez drugog. Morao je da ih zajedno odnese na nebo. Dušo, ti pazi o našoj Điđi. Mi smo i dalje najbolji tim,” – rekla je Vanesa.

foto:vogue.ua