LEPOTA / Kosa

Kosa

2023. u znaku bob frizura: Izdvajamo najlepše

Inspiracija za prvi sledeći odlazak kod frizera.

Svaka godina ima svoj it komad, makeup look ili frizuru, a kada je reč o poslednjem, it frizura 2023. godine definitivno je bob. I iako je istina da je bob više klasik nego trend, ono što ga je približilo “must” epitetu upravo je njegova raznovrsnost – butterfly bob, Italian bob, box bob, blunt bob, shag bob, braided bob, samo su neki od izbora koji možete napraviti.

Iako će vas na bob možda najpre podsetiti Hejli Biber i sve one šale na internetu koje vas uveravaju da ne, ne treba da se ošišate jer ne, nećete izgledati glam kao ona, prava kraljica bob frizure je niko drugi do Zendeja. Zvezda serije “Euforija” je samo ove godine prošetala nekoliko “primera” kako možete stilizovati kosu srednje dužine i teško je reći koji nam se najviše dopada.

Hejli i Zendeja nisu jedine poznate ličnosti koje nisu odolele makazama i ovoj osvežavajućoj, trendi frizuri. Tu su i Tejlor Svift, Kortni Kardašijan, Lili Kolins, Lili Džejms i mnoge druge, a u nastavku vam predstavljamo varijante boba za koje su se one odlučile. I da, iako je do kraja godine ostalo vrlo malo vremena, definitivno ne bi trebalo da se iznenadimo ukoliko se u frizerskim salonima “rodi” još neka vrsta boba koju ćemo odmah poželeti da isprobamo!

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: Grazia Srbija