Kanski filmski festival: Svi beauty izgledi sa crvenog tepiha

Kanski filmski festival svake godine donosi ne samo filmske premijere i nagrade, već i spektakularne trenutke na crvenom tepihu. Najveće svetske zvezde, obučene u najekskluzivnije kreacije, sa sofisticiranim beauty izgledima, pružaju publici pravu modnu čaroliju. Ove godine, Kanski filmski festival nije izuzetak. Smeli beauty trendovi, poput frizura sa mokrim izgledom, mikro šiški i nežnih talasa, dominiraju uz klasične elemente poput usana u bobičastim nijansama i savršenog eyelinera. Francuska glumica Juliette Binoche, model Taylor Hill, i mnogi drugi, oduševili su publiku svojim nezaboravnim izgledima. U nastavku pogledajte najbolje beauty izglede sa Kanskog filmskog festivala 2024. godine.

Pored toga što je pre par dana odnela svu pažnju u vintage Chanel kreaciji, Naomi Kembel nas je ove godine počastila sa dve izuzetne frizure. Njenu signature ravnu kosu, zamenila je sa divljim loknama i romantičnom punđom sa valovitim uvojcima.

Anja Tejlor-Džoj nas iznova čašćava klasičnim i romantičnim look-ovima. Boho izgled upotpunila je sa smokey eye-om i blagim ružičastim arminom. Dok je drugom prilikom izabrala staple look, na koji smo svi navikli. Njen porecelanski ten savršeno iznosi dramatičnu nijansu crvenog ruža.

Eva Grin važi za bezvremenu lepotu, koja može da iznese većinu beauty look-ova. Mi naprosto ne možemo da se odlučimo koji izgled joj bolje stoi. Šta se vama više dopada?

Žuliet Binoš je sinonim za neprolaznu lepotu. Postoji mali broj filmskih diva koje sa ponosom nose svaku boru i nesavršenost. a jedna od njih je definitivno Žuliet Binoš. Svoju prirodnu lepotu naglasila je suptilnim ali raskošnim nakitom, kao i neutralnom šminkom. Moramo priznati da nas je iznenadila izborom mokre frizure. Binoche je na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala pokazala da ova frizura ne poznaje godine.

Model Tejlor Hil je moža i naš favorit sa crvenog tepiha Kanskog filmskog festivala. Valovita piksi frizura savršeno imponuje zavodljivom cat-eye look-u. Jedino nismo sigurno da li nam se više sviđa beauty izgled Taylor Hill, ili Messika oglica koja krasi njen dekolte.

Meril Strip je dobila počasnu Zlatnu palmu na otvaranju Kanskog filmskog festivala. Nagradu joj je uručila Žuliet Binoš, i obe su zablistale tom prilikom.

Danski model, Helena Kristensen, je zablistala u beloj toaleti Vivenne Westwood. Izgled je upotpunila nežnom šminkom, dok je njen izbor frizure uneo mladalački duh i neđžnost celom look-u.

Čini se da je Hajdi Klum pronašla svoj look od kog ne odstupa već godinama. Klum je na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala izgledala sveže i elegantno.

Moram priznati da je Džejn Fonda ovom prilikom izabrala prenaglašenu šminku. Njena svetla frizura i ten ne podnose agresivan karmin i senku u isto vreme. Mislimo da je Fonda mogla da izbaci jedan od ta dva elementa kako bi postigla balansiran izgled.

Foto: Profimedia