Hit leta 2022: Boho pletenice

Uzevši sve u obzir, izgleda da je zvezda na dodeli Grammy nagrada zapravo bila – Hejli Biber. Ne samo da je privukla pažnju razmenjivanjem nežnosti sa svojim suprugom, pevačem Džastinom Biberom, već i svojim jednostavnim, a glamuroznim izdanjem.

Podsećamo, Saint Laurent haljina koju je model nosila na crvenom tepihu instant je postala inspiracija za ovogodišnju sezonu venčanja, a sada beauty eksperti predviđaju da će i njena frizura, ležerna boho pletenica, postati hit leta. 

Iako ova frizura izgleda poput one koju nosimo kada smo kod kuće ili pak izađemo u neobaveznu šetnju gradom, Hejli nas podstiče da promenimo stav – ovakve pletenice dostojne su čak i crvenog tepiha (elegantnih ili formalnih prilika), naročito kada ih uklopimo sa adekvatnom šminkom i aksesoarima. Iskreno, nama se jako dopada ovakav iskorak!

Potreban vam je još neki dokaz? Rouzi Hantington-Vajtli prošetala je sličnu frizuru na svojoj promociji nove linije karmina u Londonu. Poenta je, dakle, da kosa bude ležerno upletena, a da nekoliko pramenova slobodno pada uokvirujući lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

Ne samo da izgleda “effortlessly chic” već je ovo frizura koja je kao stvorena za tople letnje dane kada želimo da sklonimo kosu sa lica. A, u odnosu na izbor šminke i nakita, lako ćete je transformisati iz dnevne u večernju varijantu pritom izgledajući jednako dobro. 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: I. T.