Da li imate kovrdžavu kosu? 3 vrlo jednostavne frizure koje ćete napraviti za 1 minut

Sa kovrdžavom kosom događa se sledeće: oni koji imaju prirodne kovrdže žele ravnu kosu, dok žene sa ravnom kosom sanjaju o loknama. Međutim, život kovrdžave kose nije toliko bajkovti kao što možemo videti na reklamama. Vlaga i lokne su dva najveća neprijatelja.

Ukoliko ste vlasnica kovrdžave kose, onda znate da joj svakodnevno morate pokazivati ljubav izborom pravih proizvoda kako bi ostala zdrava i sjajna. Ne, nije vam potrebna diploma frizera ili sati ispred ogledala da biste se „izborili“ sa uvojcima i fenom u ruci. Stvari su mnogo jednostavnije i lakše nego što mislite.

Potreban vam je pravi video vodič u rukama kako biste dobili svu potrebnu inspiraciju. Ukoliko imate volje, mi vam donosimo tutorijal – prepustite se nama, tačnije frizerki Irinel de Leon.

Ova frizerka sa kovrdžavom kosom pripremila je video snimak na kojem korak po korak prikazuje 3 vrlo jednostavne frizure za kovrdžavu kosu koje možete napraviti pomoću raznih svilenih marama. Sve što vam treba za leto!

Sve što treba da uradite je da kliknete na play i isprobate bilo koju frizuru koja vam se najviše sviđa. Čekamo vaše utiske.