LEPOTA / Kosa

Kosa

Džej Lo u novom izdanju: Pogledajte kako bob frizura može da izgleda moćno!

Sve što uradi Dženifer Lopez uvek je u centru pažnje javnosti, bez obzira da li je reč o muzičkim i glumačkim poduhvatima ili pak o privatnom životu. A o vizuelnim transformacijama da ne govorimo. Armija obožavalaca harizmatične Džej Lo s oduševljenjem dočeka da je vidu u novom modnom izdanju, koje uvek prati i odgovarajući make-up i stilizacija kose.

Ovoga puta, u fokusu je bob frizura, koja će obeležiti sezonu pred nama. Pedesetjednogodišnja zvezda novu frizuru premijerno je prikazala na naslovnici magazina Rolling Stone, za koji se fotografisala. U savršenoj kreaciji od satena sa dubokim dekolteom i izrezima, deluje provokativno (rekli bi, kao i uvek) i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Strogi bob koji je Džej Lo odabrala karakteriše to da su svi krajevi pod konac, iste dužine, za superuglađen i šik utisak, dok je prednji deo kose oblikovan tako da se krajevi lagano savijaju ispod njene brade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sve u svemu, neodoljivo, drugačije, a bob i briše nekoliko godina, odnosno, pomlađuje. Pred nama su lepi dani, vreme je za promene, pa evo inspiracije da razmislite o novom imidžu. Za početak, možda da skratite kosu.

Foto: Instagram