grazia
X

Kosa

Izdvajamo najbolja beauty izdanja sa dodele Emi nagrada

Najznačajnija dodela nagrada u svetu televizije održana je sinoć i, još jednom, makar na trenutak, imali smo utisak kao da se sve zaista vratilo u normalu. Glamur crvenog tepiha zablistao je u punom sjaju, a poznate glumice su nam još jednom dokazale da su zaista neprikosnovene kada su u pitanju elegantna izdanja.

Toalete koje smo mogli da vidimo na crvenom tepihu zaista su ostavljale bez daha, ali slično je bilo i sa beauty izdanjima koja će definitivno uticati na trendove u predstojećoj sezoni. Izdvojili smo najkreativnije, najhrabrije, najsvežije i najlepše look-ove sa crvenog tepiha koji su privukli našu pažnju.

Foto: Profimedia

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje