Kako da Vam kosa uvek izgleda čisto i zanosno…čak i kad to nije?!

Svima nam se desi da moramo ujutru da izjurimo iz kuće na posao, da odemo na hitan sastanak ili da imamo svega nekoliko minuta da se spremimo za važan večernji izlazak, a da nam kosa nije baš onakva kakva bismo želeli da bude. Došlo je vreme da upoznate svoje novo tajno oružje, batiste suvi šampon!

Batiste suvi šampon je tu da Vam za svega nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ovaj britanski, više puta nagrađivan proizvod, omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris i volumen.

Batiste dolazi u nekoliko različitih linija:

Batiste suvi šamponi (Original, Blush,Fresh, Tropical, Cherry ili Floral) su idealni za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano.

Batiste XXL Volume suvi šampon je idealan za postizanje savršenog volumena. Uklanja višak masnoće i daje dodatan volumen kosi.

Batiste suvi šampon za brinete revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Diskretna boja prilagođena brinetama, ujednačava smeđe nijanse i prekriva izrastak farbane kose.

Batiste suvi šampon za crnke uklanja višak masnoće i čini kosu savršeno čisto, bez upotrebe vode . Ispušta diskretnu boju koja je prilagođena tamnim nijansama, tako da ujednačava boju tamne kose i prekriva izrastak farbane kose.

Uz Batiste suve šampone Vasa kosa će veoma lako i brzo izgledati sjajno! Kada poželite da osvežite svoju kosu uzmite svoj Batiste šampon i najpre ga promućkajte. Poprskajte koren vlasišta držeći Batiste šampon na 30cm udaljenosti od kose. Zatim rastresite kosu i stilizujte je po zelji. Ako želite da Vaša kosa dobije izraziti volumen, Batiste šampon možete naneti dužinom cele kose, a najbolji efekat ćete postići ako kosu jednstavno rastresete umesto da je očešljate. Ostaje Vam samo da uživate u svojoj sjajnoj, zanosnoj, osveženoj kosi, uvek spremni za izlazak!