Kim Kardašijan vraća u modu frizuru iz devedesetih

Iako se požalila voditeljima showa Live With Kelly i Ryan kako joj se život zakomplikovao otkako je plavuša, jer mora na svakih mesec dana da ide na farbanje, za šta odvaja jedan ceo dan, činjenica je da Kim Kardašijan poslednjih meseci uvek ima fenomenalnu frizuru. 

Mada se o njoj poslednjih dana pisalo kao o zvezdi revije Dolce & Gabbana, gde joj je italijanski modni dvojac posvetio čitavu mjodnu kampanju Ciao Kim, te je sa njima učestvovala u biranju komada koji će biti predstavljeni na pisti kao deo kolekcije za proleće-leto 2023, možda bi češće trebalo pisati o njenoj kosi. 

Ovih dana rijaliti zvezda i preduzetnica “fura” frizuru koja je bila popularna devedesetih, tačnije 1998. godine (modeli koje je brend Dolce&Gabbana predstavio na pisti bili su upravo iz ovog perioda), a koja se zasniva na specifičnom izduvavanju vazduha iz fena, kako bi se postigao neverovatan volumen, a sve se zapravo zasniva na isticanju gustih, raskošnih, isprekidanih slojeva kose. 

Ovo je inače frizura koja se ne pravi tako lako, a pre nego što odete kod svog frizera i odnesete sliku Kim Kardašijan – u želji da vas isfenira kao nju, znajte da o zvezdi brine ceo tim frizera, a i da, uprkos tome što redovno farba izrastak, nosi i ekstenzije. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram