grazia
X

Kosa

Klasika na crvenom tepihu

Koja je vaša prva asocijacija na holivudski glamur? Crveni karmin, crni ajlajner i istaknute trepavice? Ili su to možda raskošni, retro talasi u kosi? Baš ovakva beauty izdanja mogli smo da vidimo na crvenom tepihu Critics' Choice Awards koja su nas podsetila da sa klasikom u ovako elegantnoj prilici nikada ne možemo da pogrešimo. 

Među svim lookovima koji su privukli našu pažnju, a koje možete pogledati u našoj galeriji, zaljubili smo se u koralnu nijansu na usnama Kathryn Newton, zaglađen rep Elle Fanning, prirodan look HoYeon JungSelene Gomez, smokey eyes u kombinaciji sa bogatim talasima Kristen Stewart i definitivno odvažan aksesoar koji je ponela Jada Pinkett Smith.  

Koji beauty look je vaš favorit?

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje