Margo Robi se oprostila od barbi plave kose (i prigrlila novi hair trend)

Nema sumnje da je 2023. bila godina Margo Robi. Oživljavajući svetski omiljenu lutku u filmu Barbie, glumica je lansirana u sferu ogromne popularnosti. Čak se transformisala u Barbi na crvenom tepihu tokom premijera filma i sezone nagrada. Njeno tematsko oblačenje odredilo je i njenu frizuru i šminku, sa dugom, bujnom plavom kosom i svežom, rumenom šminkom. Sve do sada…

Doviđenja, plava Barbi!

Na setu filma “A Big, Bold, Beautiful Journey”, za koji se šuška da će biti pušten sledeće godine, Margo je viđena sa novom frizurom i novom bojom kose. Umesto njenog prepoznatljivog zlatnog Barbi plavetnila, Margo je imala tamniju nijansu plave , poznatu kao “old money blonde” sa suptilnom crvenom nijansom. Bogata, tamna, pepeljasto plava sa naznakom bakarne boje daje tamnijoj plavoj nijansi više sjaja jer pomaže plavoj boji da zablista kada je osvetljava svetlost.

Razlog za promenu je zasigurno i deo njenog transformisanja u novi lik koji tumači, ali kao i njen Barbiecore stil, ovo je još jedan pobednički izgled lepote.

S druge strane, nije samo boja kose dobila ažuriranje, glumica sada ima i sveže, trendi šiške. Proređene šiške asociraju na ’90-te, okvirujući joj lice sa vešto proređenim delovima i dužim bočnim sekcijama dajući šiškama bezbrižan stil. Slično zavesa-šiškama, ovaj proređeni stil šiški je savršena neobavezna promena frizure jer se lakše stilizuje od gustih šiški.

Margo još jednom, dokazuje da je kameleon lepote.

Foto: Profimedia