grazia

Kosa

"Monika frizura" je najnoviji hair trend inspirisan "Prijateljima"

Serije i filmovi nebrojano mnogo puta inspirisali su nas svojim ikoničnim stilskim momentima – bilo da je to u segmentu mode ili lepote. Veliku ulogu odigrali su i Prijatelji ostavljajući nam ogromnu stilsku zaovštinu. Podsetimo se samo čuvene “Rejčel” frizure  - tog volumena punog stepena – koja je i dan danas aktuelna. No sada govorimo o frizuri njene najbolje prijateljice, nepravedno izostavljenoj.

Predstavljamo vam “Monika” frizuru.

Da, Monika Geler dobija svojih pet minuta takođe, i sve to zahvaljujući Tiktoku. Trenutno #monicagellerhair ima preko 420k pregleda na ovoj aplikaciji, dok je “Monika izgled” snimljen preko 730k puta.

@brimcleann it’s SO good #friends #monicageller #90shair ♬ original sound - sonya 💌 - sonya ★

Stil slavi Monikinu frizuru iz prve i druge sezone serije, fokusirajući se na “bixie” – mešavinu boba i piksi frizure, srednje dužine sa puno slojeva. Oba stila imaju zajedničku osobinu, a to je mega volumen, koji se postiže četkom za feniranje.

Foto: Profimedia, TikTok

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.

Nega kože

Volimo hijaluron u anti-age nezi! Znate li zašto?

Možda to zvuči kao preterivanje, ali zaista postoji mnogo razloga zbog kojih je hijaluron postao najtraženija supstanca u borbi protiv bora bilo da je u pitanju nega i ili tretmani...