Ova punđa briše godine sa lica + obožava je i Dženifer Lopez!

Ako je sudeći prema Pinterestu, a mi obožavamo da sudimo prema Pinterestu, “space buns”, simpatične punđice na vrhu glave, biće jedna od najpopularnijih frizura u 2022. godini.

Da, na prvi pogled vam ova frizura može delovati previše “festivalski”, ali s obzirom na to da smo sve češće počeli da je viđamo među poznatim ličnostima i influenserima i u svakodnevnim, ne-žurka prilikama, definitivno smo preispitali svoju pretpostavku. Jer, “space buns” mogu da isprate baš svaku estetiku, te ne moraju nužno da izgledaju kao da ste pošli na neki boho festival – naprotiv. One mogu da budu elegantne i uglađene, ali i neobavezne, onako, za svaki dan.

Tip i dužina kose ne igraju nikakvu ulogu prilikom kreiranja ove frizure jer se ona lako prilagođava vašem izgledu i stilu. A, ako vam kažemo da ove simpatične punđice gotovo brišu godine sa vašeg lica i plus ih voli Dženifer Lopez – kladimo se da nećete više razmišljati pre nego što ih i sami isprobate!

Za nevešte: Savršena francuska punđa u tri koraka

U nastavku vam donosimo potrebnu insipraciju i nekoliko varijanti u kojima “space buns” dolaze. Igrajte se i izgledajte stylish u svim prilikama!

P.S. Ukoliko želite da vaša frizura izgleda još lepše, osvežite je omiljenim hair aksesoarima!

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić