Ubedljivo: Ovo je pobednička frizura venecijanskog filmskog festivala!

27-godišnja manekenka i model mađarskog porekla, koja se nekolicinu puta pojavila i na naslovnim stranama domaćih modnih magazina, poznata je po zavidnoj lepoti koja se uvek poredi sa onom pripadnica plave krvi.

Barbara Palvin izgleda poput princeze u čemu god da se pojavi, koji god brend da prezentuje, a ovaj izgled popela je na još viši nivo na samom otvaranju Mostre pre deset dana, kada se pojavila u izdanju dostojnog dive.

Njen čitav stajling bio je impozantan, a činila ga je legentna crna haljina dekonstrusianog kroja sa Armani Prive potpisom i jedan detalj koji je uspeo da nadmaši ne samo veličanstvenu haljinu, već i brojne druge toalete i izdanja koja su prodeklamovala crvenim tepihom u narednih nedelju dana.

U pitanju je frizura mlade manekenke, koja je iz svakog ugla imala drugačiji izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Owen Gould (@owengould)

Frizura je namenski osmišljena tako da prati siluetu haljine i postane završni detalj celokupnog izgleda, a kreirao ju je Owen Gould – njujorški frizer, dugogodišnji beauty saradnik najvećih modnih magazina.

Ova mašna punđa koju je kreirao Owen, poseduje upečatljiv detalj u vidu pletenice koja je ispletena na samom središnjem delu punđe, prepolovljujući je na taj način i praveći dodatni mašna efekat.

Autentično, upečatljivo i vrlo elegantno.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia