Poznate ličnosti presudile: Ovo su najtrendi letnje boje za kosu

Sa prvim sunčanim danima, u našim glavama proleće se premotava i već smo u letnjoj sezoni. Ovo znači samo jedno – sa nestrpljenjem da ih isprobamo, prikupljamo letnje trendove i pravimo spiskove najzanimljivijih. Naravno, na neke od njih ne moramo da čekamo do leta – možemo im se okrenuti već sad, kako bismo spremni zakoračili u omiljeno godišnje doba.

S obzirom na to da je beauty promena na koju se najradije odlučujemo ona koja se tiče kose, danas vam predstavljamo nekoliko boja za kosu koje će, sudeći prema poznatim lepoticama, biti vodeći trend letnje sezone. 

Hejli Biber nas je oduševila svojom mlečno-braon nijansom

Očigledno, beauty imperativ više nije “biti plava po svaku cenu”. Mnoge poznate dame, uključujući iznenađujuće i Karli Klos, postale su zanosne brinete, a svaki put kada se to desi, otkrijemo neku novu, očaravajuću boju.

Dua Lipa nosi moćnu crnu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Uprkos sunčanom vremenu koje nas asocira na zlatne tonove u kosi, ove godine želimo da iznenadimo svoju okolinu nečim sasvim suprotnim – moćnim tamnim nijansama. Izuzetno nam se dopada “off-black” nijansa koju trenutno nosi Dua Lipa i ne sumnjamo da ćemo je viđati svuda tokom sezone proleće/leto.

Barbi Ferera i Fibi Dinevor biraju riđe-crvene tonove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Glumice, modeli, influenseri… Svi su “zaluđeni” bakarnim nijansama te slobodno možemo da kažemo da je riđa nova plava. Ne znamo da li je sve počelo sa velikom i iznenadnom promenom Džidži Hadid, ali znamo da je ovo boja koju bismo rado isprobali ovog leta. 

Foto: Instagram

Priredila: I. T.