Trend vidljivih sedih pramenova osvojio je i dame sa kraljevskih dvorova

Prinuđene da odustanu od svojih redovnih poseta frizeru, tokom karantina i zbog različitih ograničenja usled kovida, mnoge žene prgrlile su svoje sede pramenove (umesto da beže od toga). Čini se da ni dame sa A-liste ništa drugačije nisu ražmišljale, a povratak velikim događajima i zabavama – i neometen pristup glam timovima, nije ugušio entuzijazam za ovaj novooslobođeni pristup lepoti.

Nakon što je Sara Džesika Parker ponosno pokazala srebrne izrastke u viralnom snimku ponovnog okupljanja „Seks i grad“ ekipe, a sede lokne Endi Mekdovel postale su frizura kojoj se najviše divilo letos u Kanu na filmskom festivalu, sede vlasi sada se infiltriraju i u kraljevske krugove.

Španska kraljica Leticija doputovala je u državnu posetu Stokholmu ove nedelje, izgledajući karakteristično doterana u kamel ponču Karolina Herera, sa prirodnim, srebrnim pramenovima vidljivim na njenoj sjajnoj tamnoj kosi.

Letizia, uticajna koliko i Kejt Midlton u Britaniji, svojim opuštenim pristupom ka sedoj boji kose, možda je i najveća beauty vest u 2021. godini.

Njen prelazak na sedu boju kose prati još jedna kraljevska brinete, princeza Karolina od Monaka, čiji pepeljasti bob je prikladno šik frizura za ćerku ikone stila Grejs Keli.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović