Smeđa kosa: 5 vrhunskih načina za oživljavanje boje tokom leta

Od proleća sanjamo da leto dočekamo sa potpuno novom bojom i frizurom i konačno je došlo vreme. Sve što treba da uradite je da pronađete nijansu koja odgovara vašoj koži i prepustite se stručnjacima  koji će vam pomoći da postignete savršenu boju.

Trendovi ove godine su fokusirani na braon tonove. Sa crvenim ili bronzanim nijansama, smeđa kosa ovog leta ima svojih 5 minuta, ne samo zato što je uvek šik izbor, već i zato što se može lakše održavati od plave dok uživate na suncu i kupate se u moru.

Da bismo vam pomogli, u nastavku ćete pronaći 5 svežih boja koje će osvežiti vašu smeđu kosu i

Bronzane nijanse na krajevima

Bez obzira na to da li ih postižete balajažom ili na neki drugi način, bronzane nijanse će vam ulepšati lice, dajući celokupnom izgledu letnji osećaj koji se uvek ističe. Započnite sa krajevima kose kako bi izgled izgledao prirodnije i prilagodite nijansu boji kože.

Ne plašite se crvene boje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danna Paola (@dannapaola)

Klasična smeđa može da se osveži dodavanjem malo crvene boje, kako na krajeve, tako i na celu površinu kose. Apsolutno moderno i definitivno jedinstveno jer se svi ne usuđuju, coopery stil će vam pružiti promenu koju ste želeli.

Brineta

Potražite živopisnu smeđu, nežnih smeđih tonova zbog kojih će vaša kosa uvek izgledati elegantno i negovano, bez potrebe da stalno posećujete frizerski salon.

Kosa obasjana suncem

Da li mislite da možete postići željeni efekat suncissed-a u kosi, a da ne morate čekati kraj leta. Jednostavno rešenje bilo bi osvetliti kosu plavim nijansama, počevši od sredine pa do krajeva.

Karamel ombre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Na kraju, ali ne najmanje važno, ombre je stalni izbor Kendal Džener koja poslednjih godina isporbava ovu boju kose svakog leta.  To je diskretna promena koja će zadovoljiti i one koji se nerado usuđuju da bilo šta menjaju u svom izgledu.