Trendovi u stilizovanju kose za 2022.

Iako 2022. uveliko traje, sasvim je u redu što se i dalje premišljate u vezi sa onim “nova godina – nova frizura – nova ja”. Nikada nije kasno za promenu, a za slučaj da vam je potrebno još malo inspiracije, u nastavku vam otkrivamo najuzbudljivije hair trendove koje očekujemo ove godine.

Šišanje je (malo) važnije od stilizovanja

Zato, pre nego što uložite novac u još jedno sredstvo koje treba da učini magiju, posetite dobrog frizera koji će vas kvalitetno ošišati i oblikovati kosu jer će ona tako uvek izgledati savršeno, i kao da ste upravo izašli iz salona šta god kasnije radili sa njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yumi Nu (@_yumi_nu)

Bob – zauvek!

U svim dužinama i varijantama – sa šiškama ili bez, uz ravnu ili uvijenu kosu, sa aksesoarima ili bez njih… Igrajte se, ali ne plašite se makaza!

Raskošni talasi

Duga, stepenasto šišana kosa izgledaće odlično ukoliko je uvijete u krupne lokne. Uz adekvatan proizvod za stilizovanje, kosa će izgledati zdravo, sjajno i prosto veličanstveno!

Sjajna završnica

Kao što smo već spomenuli, zdravlje kose mnogo je važnije od samog stilizovanja. Vodite računa o tome da svojoj kosi pružite adekvatnu negu, a ona će vam uzvratiti predivnim izgledom, bez obzira na to kakvu frizuru imate.

Aksesoari

Rajfovi, mašne, beretke, ešarpe i šnale biće must have ove godine ukoliko želite frizuru koja će biti primećena – u svakoj prilici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Prirodne lokne

Dok će devojke ravne kose tragati za uređajem koji će im omogućiti da imaju nezaboravne lokne, one sa prirodno kovrdžavom kosom najzad treba da prestanu da je ispravljaju i da svoje kovrdže prigrle sa mnogo ljubavi. Kada shvatite koji proizvod ih na najbolji način definiše i kada otkrijete kako da ih stilizujete, a da one izgledaju kao sa crvenog tepiha, sigurno više nećete posezati za peglom za kosu. Eto vaše beauty misije za 2022!

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić