10 najboljih BB krema – jer se na leto opraštamo od teških pudera

U letnjim mesecima svi želimo da naša šminka bude što svežija i laganija. BB kreme su idealan saveznik da se to postigne!

Puder je glavni junak skoro svakog dobrog makeup-a. Međutim, u letnjoj sezoni čini se da njegov položaj slabi, jer većina nas u toplijim mesecima godine bira proizvode sa laganim sastavom koji će nam „dati“ potreban sjaj, a istovremeno neće opteretiti našu kožu.

BB kreme ili hidratantne kreme su nam nekako apsolutni saveznik u kreiranju našeg letnjeg beauty izgleda. BB kreme zamagljuju izgled proširenih pora, bora i bilo koje druge „nesavršenosti“ koju bismo možda želeli da sakrijemo. U isto vreme, ovi proizvodi, iako nude pokrivanje, ne opterećuju našu kožu, što je prilično važno u letnjim mesecima, jer niko od nas ne želi da nosi teške pudere. Zapravo, BB kreme zahvaljujući svom bogatom sastavu, pored toga što doprinose da naša koža izgleda bolje, doprinose i nezi kože, jer se sastojci koje sadrže lako mogu naći i u serumima.

Neke BB kreme obično deluju protiv starenja jer sadrže antioksidante. Druge imaju hijaluronsku kiselinu koja daje dodatnu hidrataciju, dok nas mnoge, zahvaljujući širokom spektru zaštitnih faktora, štite od sunčeve svetlosti.

Sad kad smo stigli do letnje sezone, istražili smo i pronašli BB kreme koje bi mogle dostojno zameniti našu podlogu, pružajući nam pokrivanje, sjaj i hidrataciju.

Otkrijte ih u galeriji fotografija.