13 najlepših letnjih nijansi ruževa

Leto je pred nama, a letnji makeup je zasigurno jedan od najsvežijih i najživopisnijih. Kako biste imali savršenu beauty rutinu tokom toplih meseci šminku bazirajte na laganim i bogatim teksturama sa fokusom na hidratantnim formulama.

Umesto teških podloga i preteranih slojeva, dobra maskara ili diskretno rumenilo biće sasvim dovoljni za prirodan makeup look, ako ih uparite sa pravim izborom karmina. I dok ste možda prethodnih godina imali poteškoća u odabiru tog savršenog, ove godine Aura nas je obradovala sa novom linijom dobro poznatih Absolute matte tečnih ruževa, voljenih zbog dugotrajnog mat efekta.

Dok smo čeznuli godinama za ovim beauty favoritom, Aura je spremala nove nijanse sa JOŠ boljom formulom, JOŠ većim intenzitetom pigmentacije, JOŠ laganijom teksturom i JOŠ dugotrajnijim mat efektom. Pa tako ako ste u raspoloženju za odlazak na plažu i kupanje bez bojazni, pratiće vas Absolute matte ruževi nežno roze nijanse ili u boji mesa; grimizno crveni za sastanke na kojima se osvaja; purpurni za kvalitetno odrađeno vreme na poslu.

Dobro poznata Absolute matte četkica za savršeno iscrtavanje usana sada obećava samo jedan sloj premaza koji će biti dovoljan za bogat i ravnomeran intenzitet boje. Koja Absolute matte nijansa je vaš pobednički izbor danas?

Foto: Profimedia, Promo

Tekst: T.M.