grazia
X

Make up

Ah, te oči: spektakularni makeup na reviji Chanel FW/21

Crna olovka + senke u nijansama grafita.

Spektakularne zadimljene oči zvanično su postale trend 2021. godine bez obzira na sezonu: bogata šminka za oči biće relevantna tokom cele godine.

Iza kulisa revije Chanel FW / 21, kreativna makeup direktorka Lucia Pica nije štedela sivu paletu senki, ni crnu olovku za oči.

Šminkerka je velikodušno modelima obojila donji i gornji kapak plavo-crnim senkama, stvarajući vizuelni efekat „očiju bez dna“. Pica je belom olovkom „šetala“ duž vodene linije kako bi oči izgledale izražajnije.

I kako su piste odražavale podzemne noćne klubove Pariza, tako je izgledala i šminka - bila je sirova i dodala je notu drame. Ono što nam se svidelo je činjenica da linije nisu bile oštre ili savršene - već nesavršeno zamagljene i imale su živi izgled.

Ovde su heroji šminke: Le Crayon Kohl intenzivna olovka za oči i Le Volume Révolution maskara zajedno sa Chanel Les 4 Ombres  - u nijansama Modern Glamour.

Koža lica je bila svetla, mat, sa blago naglašenim jagodicama i prirodno stilizovanim obrvama.

foto:Chanel  

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje