Ako želite prirodan i blistav ten, ovo je puder koji morate probati

Max Factor predstavlja Miracle Second Skin, lagani fluid za usavršavanje kože koji je obnavlja, štiti i hidrira, a rezultat je koža koja izgleda nenašminkano. Inovativni proizvod sa revolucionarnim sastojcima, nudi laganu formulu koja pokriva nesavršenosti i izjednačava ton kože dok je istovremeno snabdeva hranljivim sastojcima i štiti, uz klinički dokazane prednosti za kožu.

OBNAVLJANJE

Miracle Second Skin je obogaćen kompleksom prebiotika i probiotika koji održavaju i jačaju zaštitnu barijeru kože. Prebiotici su supstance koje metabolizuju prirodno prisutni mikroorganizmi (bakterije). Prebiotski kozmetički sastojci (poput polisaharida) pomažu u „hranjenju“ prirodne flore kože kako bi se uspostavila ravnoteža. Probiotski kozmetički sastojci se dobijaju iz mikroorganizama (bakterija) koji, kada se nanesu u odgovarajućim količinama, takođe pomažu u uspostavljanju ravnoteže u koži.

ZAŠTITA

Ovaj puder sadrži fizički štit koji pruža zaštitni faktor od sunca 20, kao i antioksidantni kompleks koji otklanja reaktivne vrste kiseonika i pomaže u zaštiti od foto starenja.

HIDRIRANJE

Miracle Second Skin sadrži moćni hidratantni kompleks koji pruža celodnevnu hidrataciju koristeći više različitih tehnologija, među njima humektante i emolijente. Humektanti (kokosovo mleko, glicerin i aloe vera) privlače i zadržavaju vodu. Mogu da stvore hidrirajući vodeni sloj na površini kože, na taj način pružajući koži neophodnu vlagu. Emolijenti (kokosovo ulje i lecitin) omekšavaju kožu kada se nanesu i pomažu u sprečavanju gubitka vode, često stvaranjem okluzivnog sloja na stratum corneumu.

Dostupan u 13 nijansi, Miracle Second Skin pruža svež i zdrav sjaj, za kožu koja izgleda i oseća se hidrirano. Nanesite tanji sloj za predivno prozračan rezultat, ili više slojeva za nadogradljivo pokrivanje kako biste postigli besprekoran ten koji nema osećaj težine ili masnoće i ne preslikava se na odeću. On je dobar za vašu kožu, formulisan je bez talka, sulfata, ftalata, parabena i hemijskog SPF.