Predmet želje: Kultni ruž za usne koji smo svi obožavali ponovo je u prodaji!

Znak tvoje lepote!

Koliko je jedna žena spremna da svakog jutra izađe iz kuće i pokori dan, zavisi od karmina koji jeste (ili nije) na njenim usnama. Vrlo dobro nam je poznat taj osećaj kada pronađemo ruž koji na pravi način ističe naše usne. 

Nažalost, vrlo dobro nam je poznat i osećaj kada naš omiljeni beauty proizvod nestane sa polica drogerija, bez prethodno napravljene poprilične količine zaliha. Da, noćna mora! Zato je Aura oslušnula naše potrebe i pripremila novu kolekciju kultnih i voljenih Absolute matte tečnih ruževa, koji su nakon nekoliko godina ponovo na tržištu.

Novi izgled i nove boje

U čak 13 vibrantnih nijansi – od nude preko crvene do purpurne, naši omiljeni ruževi sada su unapređeni, sa još većim intenzitetom pigmentacije, JOŠ laganijom teksturom i JOŠ dugotrajnijim mat efektom i sa dobro poznatom četkicom za savršeno iscrtavanje usana.

Nova formula

Novi mat kremasti tečni ruževi su ultra lagane teksture, koja osigurava komfornije nanošenje, obezbeđuje intenzivnu pigmentaciju I izrazit mat efekat i obećava dugotrajnu postojanost tokom čitavog dana, bez neželjenog osećaja suvih usana.

Kako ih upotrebljavamo

Novi aplikator prilagođen je obliku usana za još veću senzaciju prilikom nanošenja. Sada, dovoljan je jedan sloj premaza za bogat i ravnomeran intenzitet boje. I, voila! Spremi ste da osvojite sve(t)!
 

Foto: Promo