Beauty trendovi za 2020.

Pitate se šta će biti popularno u novoj godini? Predstavljamo vam listu najnovijih tendencija ulepšavanja.

NON –TOURING

Sjajna koža i no-makeup trend biće unapređen u Novoj. Umesto konturisanja kao sastavnog dela šminkanja, sada prelazimo na nekonturisanje! Uzmite rumenilo i obilno ga nanesite. Preporučujemo kremaste i praškaste formulacije u kombinaciji. Prvo nanesite kremasti, pa preko rumenilo u kamenu, kako bi bilo postojano tokom celog dana.

ULTRA SJAJNE

Pomeramo se od ekstremno mat usana, koje su odslužile svoje, i idemo u pravcu sjaja! Poenta je u glossy formulama sjajeva za usne, ali poželjan je i sjaj na kapcima i obrazima. To najbolje vidimo na Chanel-ovoj reviji za proleće/leto 2020.

TRAJNA ZA OBRVE

Debele i guste obrve sa oštrim lukom i dalje su u trendu. Međutim, polutrajni tretman, poznat kao Eyebrow Lamination, definitivno će zaživeti u 2020. Na taj način dobićete microblading efekat bez igle.

PRIRODNI MANIKIR

Poznatiji kao naked manikir u salonima i alternativa standardnom gel laku trend je čistih noktiju. Postignite ga sami uz pomoć neutralnih nijansi mlečne završnice.

NEON AJLAJNER

Veoma precizan, jak i grafički iscrtan ajlajner u neon boji premijerno je viđen na reviji Helmut Lang za proleće/leto 2020, ali i Versace i Nicole Miller reviji takođe. Složićemo se da je to savršen trend za predstojeći period.

‘ 70 SMOKEY

Jedan od all time trendova i neprolaznog klasika jesu zadimljene oči. Ali 2020, verzija je nešto drugačija. Inspirisana je šminkom sedamdesetih, ali je nešto ekstremnija. Možemo je videti na revijama Guy Laroche, Brandon Maxwell i Tom Ford.

OIVIČENE NUDE USNE

Devedesete su bile aktuelne prošle godine u modnom segmentu, ali sada će biti i u beauty trendovima. Iscrtane usne su ponovo in, kao i neutralne nijanse karmina sa braon Chanel e 4 Ombres podtonom.