grazia

Make up

Byredo je lansirao prvu kozmetičku liniju

Zajedno sa šminkerkom Isamaiom Ffrench.

Švedski brend parfimerije Byredo lansira  prvu liniju kozmetike. Kolekcija će biti objavljena u saradnji sa šminkerkom Isamaiom Ffrench.

Isamaia Ffrench sarađivala je sa mnogim glavnim publikacijama, uključujući Dazed, W magazine i Love i druge sjajne divove. Takođe i sa mnogim poznatim ličnostima uključujući Belu Hadid, Kendal Džener i dr. Isamaia Ffrench takođe je bila kreativni direktor kompanije Dazed Beauty i sada je direktor Burberry Beauty.

Kolekcija Byredo Color biće dostupna od 1. oktobra. Još se ne zna od kojih komada će se sastojati kolekcija - čekamo zvanične informacije brenda.

Ranije se saznalo za još jednu veliku saradnju u oblasti lepote. Supreme je lansirao svoju prvu kozmetičku liniju sa šminkerkom Pat McGrath - jedan ruž u jarko crvenoj boji.

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.