Filmski bujne: Kako da izvučete maksimum iz svojih trepavica?

Ništa ne može da promeni make-up look kao što to mogu trepavice. Zavodljiv i otvoren pogled ćete dobiti zahvaljujući maskari. Ne morate imati ni trunku šminke, ali sve dok imate maskaru izgledaćete sređeno. Saznajte koJi su to koraci kojih se trebate pridržavati ako želite da izvučete maksimum iz svojih trepavica.

VAŽNOST UVIJAČA

O tehnici nanošenja maskare mnogo se pričalo, ali tu zapravo nema puno filozofije. Bitno je da na četkici nema previše maskare kako bi izbegli slepljivanje,i da maskaru aplicirate iz samog korena. Međutim, pre svega toga dolazi najvažniji korak, a to jeuvijač zatrepavice. Dobro uvijene dlačice učiniće da vaša maskara izgleda potpuno drugačije, a vaš pogled otvoren i svež.

PRAJMER

Ovo je jedan od koraka u šminkanju koji mnogi zaobilaze, a to je velika greška!Prajmer može biti vrlo koristan za devojke koje imaju retke ili kratke trepavice. Prajmer obavija svaku dlaku ponaosob i na taj način trepavice čini dužim i punijim, pa kada nanesete maskaru preko njega dobićete onaj wow efekat.

VEŠTAČKE TREPAVICE

Veštačke trepavice su efikasno rešenje koje će za par minuta podići vaš make-up look na viši nivo. Potrebno je malo prakse da savladate njihovo nanošenje,a ključ je u aplikaciji lepka. Kada nanesete lepak na ivicu trepavica, sačekajte 20 do 30 sekundi da se osuši i postane lepljiv. Tada je trenutak da trepavice zalepite. Zabacite glavu unazad, a kapke zatvorite skoro do kraja i polako zalepite prvo centar trepavica, a onda jedan pa drugi kraj. Ako vam ne pođe iz prve, ne odustajte, potrebno je malo vežbe.

MOĆNI BOOSTERI

Ukoliko imate slabe i retke trepavice, postoje rešenja u vidu potentnih seruma i boosterakoji dokazano deluju. Redovnim korišćenjem, od najmanje četiri nedelje,rezultati su vidljivi. Vaše trepavice ćedobiti na gustini, a verovatno i na dužini. Mana ovih proizvoda je što su skupi, a da bi rezultati bili trajni moraju da se koriste stalno.

Aura3D Power Lashes veštačke trepavice 24, 425 dinara

Pharmatheiss Eyelash Booster serum za rast trepavica, 2.499 dinara

Lancome Cils Booster XL prajmer, 3.759 dinara

ChanelLe Volume Revolution maskara, cena na upit

Shu Uemura uvijač za trepavice, 23 dolara

 

N.M

Foto: Promo