Gucci beauty noviteti kako bi vaše lice zablistalo nakon praznika

Postepeno se vraćamo u režim rada nakon praznika, a Gucci Beauty je predstavio novu podlogu Fluide De Beauté Fini Nature i prajmer Sérum De Beauté Fluide Soyeux.

Prema rečima stručnjaka, novi proizvodi za lepotu čine vaše lice sjajnim i zdravim, kao da ste sve praznike proveli u prirodi, pijući izvorsku vodu.

Sérum De Beauté Fluide Soyeux

Sérum De Beauté Fluide Soyeux prajmer osvežava, hidrira i priprema kožu za podlogu. Lagana tekstura sužava pore, ujednačava ten i produžava život šminke. Koža je blistava i blago podignuta. Proizvod je pogodan za sve tipove kože.

Fluide De Beauté Fini Naturel

Fluide De Beauté Fini Naturel je toliko svestrana osnova da vizažisti savetuju sve bez izuzetka da testiraju novi proizvod: i devojke i momke sa bilo kojim tipom kože. Zbog lagane formule, gustinu proizvoda možete prilagoditi sebi u zavisnosti od slučaja: za dnevnu šminku dovoljan je jedan sloj, za večernju šminku tečnost se može nanositi gušće. Fluide De Beauté Fini Naturel prekriva kožu velom, ujednačava ten i maskira nedostatke kože.

SAMO PRSTIMA

Kreativni direktor Gucci Beauty Thomas de Cliver dao je nekoliko saveta za šminkanje sa novim proizvodima:

Ugrejte lice vrhovima prstiju pre nanošenja Fluide De Beauté Fini Naturel. Dalje, raspodelite bazu u pravcu od centra lica do ivica glatkim pokretima;

Nanesite podlogu laganim tapkanjem prstima kako biste stvorili efekat druge kože.