LEPOTA / Make up

Make up

Hot summer lipstick inspo: Trendi nijanse koje nosimo na usnama ovog leta

Nalazimo se u epicentru letnje sezone, kada smo ili uveliko na plaži ili biramo omiljena gradska mesta u hladu. Cilj je isti: odustati od svega što je teško na koži i prigrliti lagane formule, kao i neizostavne vibrantne boje za pariranje suncu.

Za najbolju beauty rutinu oživljavamo princip manje je više, bazirajući svoj makeup na proizvodu ili dva koji su sasvim dovoljni da uzdignu naš letnji izgled. Ako pitate beauty eksperte oni će vam reći da odaberete dobar letnji ruž, koji je svež, hidrantan i ne zahteva popravljanje čitavog dana.

Karmin koji će natopiti vase usne vlagom poput mekanog i laganog zagrljaja je kultni Aurin Absolute matte tečni ruž, koji je nakon par godina ponovo na tržištu, spreman da pruži dugotrajnu postojanost tokom čitavog dana – bilo da ste ga proveli u kancelariji, na plaži i pod vodom, jedući sladoled ili pijući koktele u omiljenom baru.

Brend je, naravno, pažljivo odabrao i 13 letnjih nijansi sa JOŠ boljom formulom, JOŠ većim intenzitetom pigmentacije, JOŠ laganijom teksturom i JOŠ dugotrajnijim mat efektom. Ružičasti i koralni tonovi donose smelost vašim usnama, a nude paleta klasičan šik.

Obradovaće vas vest da četkica Absolute matte ruževa, koju smo obožavali zbog savršenog iscrtavanja usana, sada obećava i samo jedan sloj premaza koji je dovoljan za bogat i ravnomeran intenzitet boje.

Šta poželeti više ovog leta!

 

Foto: Profimedia, Promo

Tekst: T.M.