LEPOTA / Make up

Kako poznati Viktorijini Anđeli izgledaju bez šminke

Modeli brenda donjeg veša, Victoria’s Secret, takozvani Anđeli, su poznati zbog izuzetne lepote. Kako ove manekenke izgledaju bez šminke?

Victoria’s Secret Angel je status u kojem ne može uživati svaka manekenka koja demonstrira donje rublje ovog brenda. Promotivna lica zvana Anđeli imaju posebne ugovore sa kompanijom Victoria’s Secret, što znači da imaju određene obaveze koje se ne odnose na druge modele koji rade sa kompanijom i nemaju status Anđela.

Ponekad takve obaveze primoraju „Anđele“ da odustanu od drugih projekata. To je slučaj već godinu dana za manekenku Doutzen Kroes, čiji je ugovor raskinut na zahtev njene agencije zbog nepovoljnih ograničenja.

Poslednjih godina, lica Victoria’s Secreta su se promenila, neke devojke napuštaju „Anđele“, a svake godine druge se pridružuju. Međutim, već neko vreme se malo govori o modelima ovog brenda, jer se 2019. godine brend Victoria’s Secret suočio sa poteškoćama u prilagođavanju tržišnim promenama i počeo je da nazaduje. Početkom sledeće godine prikazaće se novi trodelni dokumentarni film “Uspon i pad Victoria’s Secreta”, pozivajući vas da pažljivije pogledate nastanak i pad brenda, poznatog po zavodljivom donjem rublju i prekrasnim Anđelima.

Pogledajte kako sadašnje i nekadašnje manekenke Victoria’s Secreta, nazvane jednim od najlepših žena na planeti, izgledaju bez šminke.