KIKO Milano i Grazia nagrađuju: Osvojite paket proizvoda iz Holiday kolekcije

Fotografije: MARKO SUVIĆ
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka: ENA JOVIć
Frizura: MAJA STANIŠIĆ
Haljina: VERSACE JEANS COUTURE

Sa prigušenim svetlima, magijom u vazduhu, plesnom salom kao vašom pozornicom, oblacima od tila i svetlucavim makeup-om, ove godine pripremite se da budete glavna zvezda bajke o lepoti. Otkrijte prazničnu priču koju nam donosi KIKO MILANO – novu luksuznu, bogatu i izuzetno svetlucavu kolekciju dizajniranu da istakne vašu lepotu i pruži vam očaravajući izgled.

Čitav asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta za Božić

Pred same praznike čuveni beauty brend oslušnuo je naše potrebe usmerene na novogodišnji makeup look, negu kože, pribor i poklon setove za čarobno iskustvo lepote. Svi proizvodi sadrže formule visokog učinka sa višestrukim prednostima koje su klinički testirane, dugotrajne i hidratantne – baš ono što nam je ekstra potrebno u zimskom periodu.

Trendi nijanse I luksuzna pakovanja

KIKO Milano uvek je u koraku sa trendovima lepote, donoseći nam u Holiday kolekciji nijanse i blistave završne obrade koje definišu vaše karakteristike i daju vašoj koži blistav sjaj. Beskonačni makeup stilovi i kombinacije koje možete izvesti sa novom KIKO kolekcijom doneće vam praznični izgled o kom ste oduvek sanjali.

Ne zaboravimo na ništa manje bitno luksuzno bordo i zlatno pakovanje, ukrašeno elegantnim kontrastnim motivima, koje čini svaki proizvod idealnim poklonom kojim ćete darivati sebe ili drage osobe – ali pre toga mi ćemo darivati vas!

KIKO Milano x Grazia Giweaway

Fotografije: MARKO SUVIĆ
Stajling: MARKO MRKAJA
Šminka:ENA JOVIć
Frizura: MAJA STANIŠIĆ
Haljina: VERSACE JEANS COUTURE

Kako biste postali princeza svoje beauty bajke sve što treba da uradite jeste da na svom IG profilu (koji je public) okačite objavu gde se vidi decembarsko izdanje Grazia magazina i stavite haštagove #KIKOHolidayGrazia u opisu objave, i zapratite @kikomilanoserbia, @graziaserbia I @imfashionbabe profile.

Darivanje važi samo na teritoriji Srbije i traje do 10. 12. 2023.
Srećnog dobitnika paketa ćemo objaviti 11. decembra 2023. godine.

Detaljnije o pravilima igre možete pogledati OVDE.