Kjara Feranji je kreirala novu kolekciju šminke za Lancome

U martu 2018. godine postalo je poznato da je modna influenserka Kjara Feranji postala muza i ambasadorka najstarije francuske kuće Lancome.

Zatim je 2019. godine ovaj uspešni duo lansirao kolekciju šminke koja je za nekoliko dana postala omiljena među devojkama širom sveta. Sada su Kjara Feranji i Lancome odlučili da ponove svoj potez i ponovo udruže snage kako bi kreirali drugu kolekciju šminke.

Ovog puta, ružičasta je zamenjena jarko plavom ambalažom. “Ova kolekcija je alat pomoću kojeg možete da otkrijete najbolju sebe pomoću šminke. Omaž je glamuroznom, smelom i modernom izgledu, posvećenom pre svega vama. Kolekcija je inspirisana milanskim Nedeljama mode i nadamo se da će kolekcija biti savršeno rešenje za posebne trenutke u životu svake žene“, rekla je Kjara Feranji u izjavi o kolekciji.

Nova kolekcija se zasniva na istim proizvodima koji su predstavljeni u prvoj saradnji: ruževi, maskara Monsieur Big za fantastičan volumen i paleta senki koja je dragulj u kolekciji. Pored toga, tu je i Liner Plume ajlajner. Ruževi L’Absolu Rouge Drama Matte i L’Absolu Rouge Cream sada su dostupni u tri nijanse: bordo, mat nude i intenzivno crvena sa puno sjaja.

Što se tiče The Flirty Palette, ona sadrži osam različitih senki, podeljenih u električno plave, fuksija, crne, srebrne, smeđe i nude nijanse, kao i dva hajlajtera, bronzer i rumenilo. Sve proizvode u kolekciji krasi slika oka s trepavicama – potpis Kjare Feranji.