grazia

Make up

Kolekcija šminke Lunar Illusions brenda M.A.C za kinesku Novu godinu

Puder, karmin, rumenilo i senke ukrašeni su uzorcima iz Zabranjenog grada u Pekingu i obećavaju da će postati talismani dobre sreće za narednu godinu.

Kineska Nova godina označava početak novog lunarnog ciklusa, simbolizuje korak u budućnost i omogućava vam da sve vidite sa novom svetlošću. Zahvaljujući kozmetičkom brendu M.A.C, promene na bolje počeće sa vašom kozmetičkom torbicom - posebno ako sadrže sredstva iz kolekcije Lunar Illusions.

Ruž, sjaj za usne, senke i rumenilo Lunar Illusions lako je prepoznati po ukrašenim uzorcima na ambalaži: Zabranjeni grad, kompleks palata u centru Pekinga, koji impresionira turiste svojim veličanstvenim carskim dekorom. A ako kupite High Dimension Skinfinish Highlighter, iznenađenje vas očekuje i unutra. Na površini je "ugraviran" blistavo zlatni zmaj. Usput, u Kini je zmaj simbol moći, bogatstva i snage. Takav talisman vam definitivno neće nauditi.
 

Kojih pet mat ruževa treba kupiti u 2020? Otkrijte ovde!

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.