Konturišite jagodice za svega pola minuta uz neobičan TikTok trik

Do sada sam toliko puta ponovila da je TikTok najbolja stvar koja nam se desila u poslednjih nekoliko godina da sam samoj sebi dosadila, ali zaista! Teško mi je da objasnim koliko sam zanimljivih, fascinantnih i korisnih stvari otkrila na ovoj mreži da sam sa lakoćom odustala od skoro svih drugih izvora raznovrsnih informacija (naravno, ne zaboravite digitalnu pismenost i zdrav razum ni u ovom slučaju). Ako recepte ostavim po strani, beauty trikovi su oni koji privlače najviše (moje) pažnje.

Poslednji u nizu, ali što bi se reklo, ne i najmanje koristan, jeste trik za konturisanje jagodica za koji vam je potrebno svega 30 sekundi i – selotejp. Pre nego što ostanete potpuno zgranuti, pogledajte na šta mislimo, isprobajte i otkrijte da ovaj čudan savet zapravo radi!

@serenalakkiss 💋 #contourhack #makeuphacks ♬ SexyBack – ilkan Gunuc & Clara Stegall

Zanimljivo, zar ne?

Prema našem mišljenju, ovaj trik je odličan za nešto “jači” makeup look, dakle, onaj večernji ili pak neki za posebne prilike, dok ga u dnevnim varijantama možete zaobići – no, naravno, vodite se svojim beauty navikama, stilom i ukusom. Svakako, dobro je znati da nam za savršeno konturisano lice à la Kim Kardašijan više nije potrebno tako mnogo – niti vremena, niti umeća.  

Foto: Instagram

Priredila: I. T.