Korektori za muškarce: debitantska kozmetička linija Aleksa Rodrigeza

Bivši partner Dženifer Lopez neočekivano je debitovao u Beauty univerzumu lansiranjem linije kozmetike za muškarce.

Ako neko i dalje veruje da upotreba dekorativne kozmetike nije za muškarce, Aleksu Rodrigezu se žuri da dokaže suprotno. Bivši partner Dženifer Lopez, koji još uvek ne može da zaboravi svoju nevestu i ne želi da veruje glasinama o njenoj vezi sa Benom Aflekom, pokreće novi posao – kolekciju dekorativne kozmetike.

Legendarni igrač bejzbola udružio se sa Hims & Hers-om kako bi stvorio Blur Stick, “diskretni” korektor, posebno dizajniran za muškarce.

„Shvatio sam da mi je između sastanaka potreban brz i lak proizvod u mojoj rutini da bih sakrio tamne krugove oko očiju ili tragove brijanja“, rekao je Aleks. “Zato sam srećan što mogu da podelim sa vama novi proizvod – Blur Stick. To je korektor specijalno dizajniran za muškarce koji se može koristiti za prikrivanje nepravilnosti na koži.”

Korektor sadrži umirujuće sastojke poput ekstrakta aloje i ulja semena jojobe i košta 17 dolara.

Zanimljivo je da se izdanje proizvoda skoro poklopilo sa lansiranjem sopstvene linije kozmetike Dženifer Lopez, JLo Beauty, početkom 2021. godine. Inače, par je zajedno investirao u Hims & Hers prošle godine kada su bili vereni.