Lekcija francuskog: Chanel puderi za najprirodniju šminku

Hidratantni, blistavi, fluidni – Chanel je predstavio kolekciju laganih tečnih pudera za lice Les Beiges ​​za one koji vole prirodnu šminku.

To je vrsta koju posebno favorizuju Francuskinje, koje ne tolerišu previše svetle šminke i lice preopterećeno gustim teksturama. Tečnost je hidratantna, ovo je važno: sadrži glicerin biljnog porekla, ekstrakt kalanhoe, biljni kompleks sa Madagaskara, poznat po visokoj klimatskoj prilagodljivosti, koji neguje i vlaži kožu tokom celog dana.

Poznata francuska glumica i model Marina Vakt glumila je u reklamnoj kampanji brenda.

Gustina proizvoda je dovoljna da ujednači ton lica, da sakrije manje nedostatke kože. Osnova održava prozirnost, ne opterećuje kožu lica i daje sjaj zahvaljujući kombinaciji najfinijih pigmenata i reflektujućih čestica. Prema rečima stručnjaka, proizvod će na licu izdržati najmanje 12 sati.

Kolekcija Les Beiges ​​predstavljena je u strogim i elegantnim bočicama. Karakteristični crni lakirani gornji poklopci kuće CHANEL izrađeni su u bež boji – u stilu asortimana Les Beiges.

Jedan klik na dozator dovoljan je da dobijete pravu količinu proizvoda. Ako vam treba veća pokrivenost, samo ponovite akciju. Nemoguće je preterati sa tečnošću, što je veoma važno. Paleta Les Beiges ​​sadrži 35 nijansi. Svaki od njih ima nekoliko podtonova, koji se biraju u zavisnosti od željenog efekta. Nijanse “B” (Beige – bež) ujednačavaju ten, nijanse “BD” (Beige Doré – zlatno bež) „greju“ ten, a “BR” (Beige Rosé – ružičasto bež) dodaju osvežavajući efekat ružičaste šminke.