Maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum postala zaštitno Diorovo lice

Od kada se pre tri godine slikala sa mamom za prestižni modni magazin, bilo je jasno čime će se baviti Leni, ćerka čuvene nemačke manekenke Hajdi Klum.

Sa sedamnaest godina snimila je kampanju za Intimissimi, zajedno sa mamom, a sada, kada je postala punoletna, došlo je vreme za samostalne angažmane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Leni, koju je Hajdi dobila u vezi sa italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom, kao zaštitno lice modne kuće Dior deo je nove Dior Beauty kampanje u kojoj reklamira limitiranu mejkap kolekciju Mitzah.

Reč je kolekciji koju je kuća Dior posvetila muzi Kristijana Diora, čuvenoj Mici Brikard (1900-1977). Ono što je prva asocijacija na nju jeste leopard (print) – svakodnevno je nosila maramu sa leopard šarama oko zgloba, a obožavala ga je i na šeširima, bundama, odeći, aksesoarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Dior Mitzah mejkap kolekcija poseduje eleganciju Diorove muze, a u njoj se nalaze parfemi sa leopard tračicama, Diorshow 10 Couleurs paleta, Rouge Dior karmin i Dior Forever Couture Perfect Cushion puder. Zaštitno lice cele kolekcije je glumica Anja Tejlor-Džoi, ali reklamira je i Leni, koja na fotorafijama nosi maramu sa leopard printom i crveni karmin – Dior Red 999.

Iako se nedavno preselila iz Kalifornije u Njujork, kako bi se posvetila studijama, sasvim sigurno ćemo je sve više viđati u reklamnim kampanjama poznatih brendova, a možda in a pisti jer, iako možda nije visoka na mamu, od nje je definitivno nasledila harizmu.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram