Make up

Misliš da poznaješ Avon? Razmisli ponovo.

U susret svom 135. rođendanu, Avon – globalni gigant u industriji lepote, započinje novu eru kampanjom pod sloganom „Watch me now“ („Gledaj me sada“). Kompanija koja osnažuje žene još od 1886. godine, razvila je novi identitet koji bolje odražava ono što je Avon danas  - inovativan, odvažan, smeo i inkluzivan brend lepote.

Kampanja proslavlja uspeh, ističući neočekivane aspekte brenda, njegovih ljudi, aktivizma i proizvoda – među kojima je više od 1000 odobrenih patenata, priznanja i dobijenih nagrada. 

„Gledaj me sada“ uključuje novi vizuelni identitet i novi Avon logotip, izmenjen nakon nekoliko decenija, kao i odvažniji ton koji inspiriše milione saradnika i ljubitelja brenda. Novi logotip se već pojavljuje na proizvodima i brošurama, a njegov dizajn se oslanja na obline originalnog Avon logotipa iz 1930-ih, uz novi gradijent boja, inspirisan konturama ženskog lica. 

 „Postoji velika svest i naklonost prema našem brendu, ali smo dozvolili sebi da postanemo pomalo potcenjeni. Mi smo dinamična, smela, moderna i inkluzivna beauty kompanija; mi smo kvalitetan brend koji je relevantan za sve; borimo se za pitanja koja su važna, kao što su rodno zasnovano nasilje i rak dojke. Nudimo fleksibilnu mogućnost zarade još pre nego što su žene uopšte imale pravo glasa. ,,Gledaj me sada” oživljava najbolje od onoga što je brend oduvek bio, ponosno ga pozicionira tako da inspiriše pojedince i osvrće se na kolektivnu društvenu odgovornost.“ – izjavio je Džejms Tompson, brend direktor u kompaniji Avon.

Anđela Kretu, izvršna direktorka kompanije naglasila je: „Gledaj me sada” najavljuje početak novog poglavlja za Avon. Avon se lepotom bavi već 135 godina i sada se ne zaustavljamo - tek počinjemo. Uzimamo ono što smo naučili tokom proteklih 135 godina o snazi odnosa i prodaje i primenjujemo to u današnjem kontekstu - koristeći nove digitalne alate koji našim savetnicima za lepotu omogućavaju fleksibilnu zaradu. Nastavljamo da stvaramo inovacije i razvijamo se, ulaganjem u istraživanje, razvijanjem proizvoda i ljudi, kako bismo osigurali da lepota bude dostupna svima. I dalje ćemo pokretati promene i glasno govoriti o problemima koji se tiču žena globalno. Razlika je u tome što sve to radimo na relevantniji, hrabriji i smeliji način, kako bismo Avon učinili otvorenijim za sve i proširili svoje poslovanje.” 

Sa pet miliona Avon dama na više od 50 tržišta širom sveta, Avon je ubrzao svoje inovacije i poslovnu transformaciju tokom poslednjih 12 meseci - kroz povećane digitalne alate i podršku predstavnicima, kao i nove proizvode formulisane patentiranim tehnologijama. Među najnovijim inovacijama su ProtinolTM, koji za sedam dana vraća kolagen izgubljen tokom prethodnih sedam godina*, i Adapt, nova kolekcija proizvoda dizajnirana tako da smanji uticaj hormonskih fluktuacija na kožu tokom menopauze.

U Srbiji je Avon već zabeležio rast u online prodaji u odnosu na prethodnu godinu, uz povećanje udela tog kanala u ukupnoj prodaji tokom prve polovine 2020. godine - što potvrđuje dobru poziciju brenda i pokazuje da je zaista relevantan u životu žena danas.   

https://www.avonworldwide.com/

#gledajmeSADA 
 

Tags:
Povezane teme

Nega kože

Kako da se otarasite jagodičastih nogu

I šta su uopšte jagodičaste noge?

Nega kože

Hidrolat – kakav je to proizvod i čemu služi?

Neočekivani odgovor na pitanje da li kozmetički proizvod koji sadrži samo jedan sastojak može biti efikasan.

Fitnes

Šta se dešava sa telom kada jedemo urme

Urme se uzgajaju u mnogim tropskim regionima sveta.

Parfemi

Novi parfem Nina Ricci sa aromom karamele

Još jedna slatka jabuka Nine Ricci.

Fitnes

Vreme je da pokrenete organizam

Joga je idealan vid rekreacije koja krepi dušu i telo i svima se preporučuje.

Nega kože

Spa kao u Provansi: recept za piling za telo od lavande

Razmazite sebe kod kuće u najboljim tradicijama spa hotela u Provansi.

Parfemi

Top 10: najlepši parfemi koje treba isprobati ove jeseni

Pored garderobe, promena sezone zahteva i nove mirise.

Fitnes

Da li grožđe donosi višak kilograma?

Zavisi od toga kako (i koliko) ga jedete!

Make up

U bekstejdžu sa Luciom Picom: makeup look-ovi inspirisani modernim glamurom

Predstavljajući ready to wear proleće/leto 2021 kolekciju ove nedelje u Grand Palais-u u Parizu, moderna kolekcija Virginie Viard bila je zasnovana na mnoštvu monohromatskih staj...

Parfemi

Ženstvenost znači solidarnost - Idôle l’Intense – Lancôme

„Jedan za sve i svi za jednog“ - tako zvuči formula modernog feminizma.