grazia
X

Make up

Maskara koja daje neviđeni volumen rasprodata je zbog Tik Toka

"Viralna" maskara. Kako je to moguće?  

Trenutno ne postoje bolje platforme od društvenih mreža. Izvinite: trenutno ne postoje bolje platforme od Instagrama ili Tik Toka, mreže gde se sve što padne u ruke svih korisnika pretvori gotovo u zlato.

To se dogodilo mnogo puta. To što influenser govori o kremi, znači da će ta krema sutra stvoriti neviđenu listu čekanja.  

Pa, na Tik Toku, i sa procvatom brzih video zapisa i dinamičnih vodiča koje morate pogledati oko 20 puta da biste znali koji korak ide nakon svakog sledećeg jedna maskara je postala viralna. Reč je o LOW COST maskari. Redovno prikazivanje video snimaka o ovoj maskari iscrpilo je sve zalihe, posebno na Amazonu.

Govorimo o Lash Sensational Sky High maskari koja, kako joj samo ime kaže, trepavice podiže gotovo do oblaka.

Čini se da je to razlog njene viralnosti. Uspeva da "otvori pogled" dajući  dimenziju i redefinisani volumen bez presedana. Ima fleksibilnu četkicu (Flex Tower) konusnog oblika, koja dostiže i najkraće trepavice, omogućavajući da nanesete istu količinu formule na njih. Njena formula, s druge strane, sačinjena od od ekstrakt bambusa, vrlo je lagana  i ne ostavlja grudvice.

Da bi postigli maksimalan volumen, influenseri nanose dva ili tri sloja i rade to cik-cak kretanjem prema gore, od korena do krajeva.

Ako je nabavite, imate sreće.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje