LEPOTA / Make up

Make up

Pogledajte: Makeup video u kome se Adel transformisala i otkrila važan trik

Makeup videi u kojima je Adel glavna zvezda nam nikada neće dosaditi! Baš zato smo sa oduševljenjem pogledali i onaj najnoviji, u kom poznatu pevačicu šminka jednako poznata makeup umetnica Niki Tutorials. 

U ovom makeup video intervjuu, Adel i Niki su pričale kako o šminkanju, tako i o pevačicinoj beauty rutini, a baš taj segment nam je i bio najkorisniji – Adel je otkrila trik zahvaljujući kom je značajno unapredila svoj izgled, a koji i sami želimo da isprobamo iz ovih stopa.

Ne, nije u pitanju njen čuveni ajlajner, već nešto možda čak i važnije – obrve! 

“Volim dobre obrve”, otkrila je Adel i dodala: “Ako ne ofarbam obrve, izgledaću kao Voldemor. Tako su blede i plave.”

Pevačica je istakla da je za vreme pandemije dosta istraživala i isprobala gomilu proizvoda kako bi sama, kod kuće, ofarbala obrve i učinila ih lepšim i – vidljivijim. Kako kaže, sada ih farba jednom nedeljno. 

Kakva god bila vaša asocijacija na farbanje obrva, činjenica je da ovako tretirane, obrve izgledaju gušće, samim tim i lepše, a njihov oblik je takođe dodatno istaknut. Ukoliko se odlučite na ovaj korak, znajte da ćete značajno uštedeti i na makeup proizvodima za obrve jer ćete ovako zapravo svaki put izgledati dobro, čak i bez šminke. Uz adekvatnu boju (kako onu namenjenu baš obrvama, tako i onu za kosu koja takođe može poslužiti) biće vam potrebno još samo malo gela za oblikovanje i to je to!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.