Potpuni sjaj: praznična kolekcija šminke Guerlain Golden Bee

Guerlainova kolekcija šminke zove se Golden Bee i posvećena je pčelama, simbolu kuće od 1853. godine.

Nakon pojavljivanja na bočici Eau de Cologne Imperiale 1853. godine, pčele su postale amblem Guerlaina. Od tada su pčele prijatelji kuće, simbol, izvora nadahnuća i predmet nege.

Praznična kolekcija šminke Guerlain Golden Bee uključuje luksuzni set senki za oči,  čuvene “Meteorite” u kuglicama i predivne nijanse dragocenog karmina Rouge G.

Paleta Golden Bee

Set za senke Golden Bee u 10 boja dolazi u ograničenom izdanju i dolazi u ultratankoj zlatnoj kutiji. Nijanse su podeljene u tri grupe: mat, satenske i biserne. Naravno, sve one mogu biti slojevite i prilagoditi intenzitet i sjaj. Mat je dobar za svakodnevnu šminku, saten i biser čine se dobrim izborom za večernje makeup lookove.  

Météorites Golden Bee

Kolekcionarski užitak, legendarni „kuglasti“ puder dolazi u novom limitiranom izdanju Meteorites Golden Bee koži će dodati topli sjaj. Glavna nijansa u paleti kuglica je nijansa 02 sa dodatkom dodatne zlatne koja kožu ispunjava svetlošću. Bela i šampanjac odražavaju svetlost, ružičasta osvežava, ljubičasta upija svetlost…

Kuglice su napravljene pomoću tehnologije Poussiere d’Etoiles (Stardust): mikrosfere sa efektom refleksije svetlosti stvaraju isti sjaj, kao da je koža iznutra ispunjena svetlošću.  

Terracotta Golden Bee puder

Najprodavaniji puder na svetu, Terracotta  dolazi u novom limitiranom izdanju. Zlatna futrola se kasnije može koristiti kao kutija za nakit.

Rouge G De Guerlain

Od 1870. godine, kada je Guerlain lansirao ruž za usne Ne m’Oubliez Pas, prošlo je 150 godina. Od tada su ruževi posebna kategorija u asortimanu kuće. Karmin Rouge G de Guerlain sa mogućnošću prilagođavanja za Božić dolazi u nekoliko ograničenih novih nijansi i sa novim kutijicama.

Aroma zaslužuje posebnu pažnju: delikatna cvetna sa prizvukom vanile. U gornjim notama sadrži akord limuna, pomorandže i bergamota, u srcu ruža i iris, a u tragu – zrna vanile i tonke.