Prve fotografije iz kolekcije šminke Kendall Jenner x Kylie Cosmetics

Kajli Džener lansira kolekciju Kylie Cosmetics u saradnji sa svojom sestrom Kendal Džener.

Nije tajna da je uspeh klana Kardašijan-Džener porodična stvar. Nakon saradnje sa starijom sestrom Kim Kardašijan i Kris Džener, saradnja Kajli i Kendal Džener biće logičan nastavak priče o uspehu klana Kardašijan.

29. januara u emisiji Elen Deženeris, Kendal je zvanično potvrdila da sa sestrom radi na novoj makeup liniji. Prve nagoveštaje o tome koji će proizvodi biti uvršteni u kolekciju dala je i sama Kajli, koja je  došla sa šminkom napravljenom koristeći makeup proizvode iz kolekcije Kendall Jenner x Kylie Cosmetics. Postalo je jasno da treba očekivati šminku u nude, smeđoj, ružičastoj i ljubičastoj boji koja će biti predstavljena u obliku rumenila, senki i sjajeva za usne.

Zvanično lansiranje objavljeno je putem Instagrama prošlog vikenda. Kolekcija Kendall Jenner x Kylie Cosmetics biće objavljena u petak, 26. juna.

Linija će uključivati: set od 15 nijansi (iridescentne i svetle nijanse), stik proizvode koji će odgovarati bilo kojem tonu kože, kao i sjaj za usne. Kolekcija će biti predstavljena na sajtu Kyliecosmetics.com od petka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on