grazia
X

Make up

Senke Lejdi Gage: makeup novitet Haus Laboratories

Poznata pevačica uspeva da promoviše novi album i lansira nove proizvode za šminkanje sopstvenog brenda Haus Laboratories.

Ljubitelj šokantnih haljina i neobičnih makeup lookova predstavila je novu paletu senki „Stupid Love“ vlastitog branda Haus Laboratories. Paleta se sastoji od 18 svetlih boja i nekoliko vrsta tekstura.

Inspiracija za kreiranje sjajne palete senki bio je novi album pevačice Chromatica. Prema šminkerima ovog brenda, biće teško pronaći senke sa jačim pigmentom: boje su zasićene, trajnost je pristojna, novina zaslužuje najveću pažnju.

Prikladno je što je brend mnogo uštedeo na ambasadoru, jer Gaga lično reklamira sve postojeće proizvode Haus Laboratories.

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje