Šta boja tvog karmina govori o tebi

Za žene koje su živahne i energične, Hot Pink je savršena nijansa. Žene koje vole ovu zabavnu boju imaju tendenciju da odišu osećajem razigranosti koji odgovara njihovom visokom nivou energije i suptilno nagoveštava njihovu nestašnu prirodu.

Žene koje nose Nude nijansu možda su stidljive, ali su izuzetno tople i brižne kada se otvore. Iako se trude oko svog izgleda, ovaj izbor boje usana ukazuje na to da žele da ih shvate ozbiljno.

Burgundy usne ponosno se ističu u gomili drugih, jer odaju seksi osećaj samopouzdanja dame koja ih nosi i govore da ona nikada neće odustati od izazova. Usne burgundy boje ukazuju i na jedinstven osećaj stila.

Intenzivnu Scarlet crvenu nose dame kojima definitivno ne smeta da budu u centru pažnje. Žene koje vole smelu crvenu, zna se – samopouzdane su i samouverene. I ne smeta im da su sve oči uprte u njih. Žene sa crvenim usnama su takođe izuzetno strastvene i neće se libiti da govore o temama koje ih veoma interesuju.

Ove nijanse pronaćićete u najnovijoj selekciji Hydromatic Shine karmina kuće Avon. Potraži svoju boju i požuri da je isprobaš. A ako si ljubitelj više njih sad je pravi trenutak, jer ako uzmeš dva cena za jedan je 799 dinara. Inače mu je cena 899 dinara. Poruči u martovskoj Avon brošuri ili online da ti stigne direktno na kućnu adresu!

Simbolično, za Dan žena, karminom možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica, 100% profita ide u fond Akcije za borbu protiv nasilja nad ženama. Cena seta je 1999 RSD.

Promo