Stilski podsetnik: Vreme je za planiranje prazničnog makeup-a

novogodisnji makeup

Možda vam se čine daleko doček Nove godine i svi praznici koji potom slede, ali i sami znate da vreme leti. Zato, ne dozvolite da upadnete u prednovogodišnju tenziju kada uglavnom ne znamo šta ćemo pre. Obaveze na poslu se privode kraju, a tu je i kupovina poklona, nabavka namirnica… Poslednje o čemu razmišljamo je odevna kombinacija, šminka i frizura.

Ovoga puta obrnite redosled, te se prvo pozabavite sobom. Na vreme kupite omiljenu haljinu ili iz odevnog fundusa izdvojte neki komad za koji ste uvek govorili da nemate priliku da ga ponesete, jer je isuviše ekscentričan, šljašteći, svečan… A možete se opredeliti i za trenerku ili neki svakodnevni komad.

Šta god da odaberete, make-up je obavezan

Crveni ruž se podrazumeva, jer transformiše i daje sasvim novu dimenziju svakom stajlingu i što je najvažnije pruža osećaj samouverenosti. Sve ostale šminkerske nadogradnje su na vama. Tokom prazničnih dana, oslobodite se svih kočnica, dopustite sebi da budete glamurozna diva, čak i ako to nije u vašem maniru ili niste baš raspoloženi. Vreme je za opuštanje i eksperimente. Upoznajte sebe u novom izdanju.

Smokey eyes look uvek je dobar izbor i ne zahteva mnogo: OLOVKU ZA OČI, MASKARU I SENKU. OVE SEZONE AKTUELNE BOJE su smeđa, maslinasta, ljubičasta, zelena i plava. Ukoliko imate dugu kosu, gornji deo zaližite i vežite u rep, a donji deo neka bude razbarušen. Na kraju, nikako ne zaboravite na hajlajter i iluminator, koji su neizostavni ukoliko želite blistav ten, prirodne svežine.

Foto: Profimedia

Tekst: S.M.