grazia

Make up

Stylish manikir koji svi žele da nose ove zime

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mooncat (@mooncat)

Mat lak bio je izuzetno moderan pre skoro šest godina. Zatim se, s vremena na vreme, pojavljivao u nail art trendovima, bez dužeg zadržavanja. Ove sezone, manikir sa mat efektom ponovo dobija na popularnosti, ali nije onakav kakvog ga se sećate.

Nov stil manikira odlikuje se kombinacijom dva laka - mat i ultra sjajnog. Prilikom kombinovanja ovih lakova važno je da im boje budu potpuno iste i da se razlikuje samo efekat premaza. Nokatna ploča je lakirana mat lakom, a vrh nokta (kao francuski manikir) prekriven je sjajem. Međutim, to ne mora biti samo uska linija na vrhu. Takođe možete mazati na većoj površini nokta pod različitim uglovima, stvarajući geometrijske figure, poput trapeza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mooncat (@mooncat)

Ove zime preovlađuju tamni mat lakovi, a među najmodernijim izdvojili su se: tamno sivi, bordo, u boji trule trešnje i crne čokolade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

foto: Profimedia, Instagram

Priredila: t.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.

Nega kože

Volimo hijaluron u anti-age nezi! Znate li zašto?

Možda to zvuči kao preterivanje, ali zaista postoji mnogo razloga zbog kojih je hijaluron postao najtraženija supstanca u borbi protiv bora bilo da je u pitanju nega i ili tretmani...