Za savršeni letnji ten – kolekcija Bobbi Brown Summer Glow 2020

Nijanse bronze i ružičaste su ključne u ekskluzivnoj kolekciji šminke Bobbi Brown za savršeni preplanuli ten.

Kolekcija Bobbi Brown Summer Glow 2020 je himna sjaju, sa proizvodima za lice i usne sa svetlim finišem i toplim i zanosnim bojama.

Leto 2020 je nijansirano ružičastim i bronzanim nijansama sa Bobbi Brown Summer Glow limitiranim izdanjem kolekcije. Nakon kolekcije Flower Motif Bobbi Brown, evo prave himne lepoti: najnovija linija šminke koju potpisuje američki make up guru nudi prave proizvode za postizanje blistave privlačnosti u letnjim večerima. Sjajni finiši savršeno se mešaju sa toplim nijansama ružičaste i bronzane, koje poboljšavaju izgled kože, a usne i oči čine elegantnim i blistavim.

Nova letnja linija Bobbi Brown uključuje hajlajtere, duo bronzere, četkice za lice i hidratantne ruževe na bazi ulja. U kolekciji vas očekuje Dual Ended Cream Shadow senke u stik formatu sa satenskim finišem. Obećavaju fleksibilnu i elastičnu teksturu i savršene su za kreiranje „zadimljenog pogleda“. Bobbi Brown takođe donosi puder ukrašen geometrijskim teksturama, a odlikuje ga satenski finiš. Prisutan u kolekciji Summer Glow u nijansi Warm Glow predstavlja izvanrednu mešavinu bronze, bakra i zlata i idealan je za naglašavanje područja lica kao što su jagodice i luk obrva. Obećava da će biti neupadljiv i veoma fin, za super prirodan izgled.

Za oblikovano i delikatno obojeno lice, tu je novi Bronzing Powder Duo koji potpisuje Bobbi Brown. Sa jedne strane mat zemljana nijansa za definisanje zasenčenih područja lica, a na drugoj svetli bronzer, za poboljšanje tena i stvaranje efekta kože okupane suncem.

Letnju kolekciju šminke upotpunjuje Bobbi Brown sjaj obogaćeni hidratantnim biljnim uljima i nežnim ružičastim finišem. Formula je prožeta bogatim botaničkim uljima avokada, maslina i jojobe, kafe i kajsije i obećava ublažavajući i voluminozni efekat. Tekstura je glatka i meka, a završni sloj ima hidratantno dejstvo.