4 beauty lekcije Žizel Bundšen

Pridržavajte se ravnoteže između posla i života, budite bliži prirodi i druge tajne supermodela.

Dior je u januaru predstavio novu anti-age kozmetičku liniju Capture Totale C.E.L.L. Energy, čije je lice bila Žizel Bundšen. Supermodel nije samo glumila u kampanji, već je snimila i niz kratkih videa za brend o njenoj filozofiji lepote.

Ovo nije “rutina lepote” ili lekcija šminkanja – u četiri videa Žizel Bundšen govori o tome kako je važno biti bliži prirodi, distancirati se od neprestanog protoka informacija i brinuti se pre svega o stanju uma. Pored toga, u prvom mini intervjuu brazilska manekenka priznala je da je u mladosti, kad je imala nešto više od 20 godina, patila od napada panike. „Bila sam zatvorenik svog života. Spolja se činilo da imam sve, ali u stvari sam se gušila.”

Poznati ekolog Žizel izbirljiva je u potpisivanju ugovora, zbog čega Capture Totale C.E.L.L. Energy, u potpunosti ispunjava sve ekološke zahteve: komponente su testirane toksikologijom i prepoznate su kao bezbedne za prirodu, proizvodi ne sadrže „kontroverzne“ sastojke (na primer, silikoni i mineralna ulja), a sva pakovanja su napravljena od recikliranih materijala.